GATHERING OF THE TRIBE – Antwerpen

23 september, 11 – 17 uur, Great White Whale Center, Borsbeek, Antwerpen

Lieve mensen,

we hopen dat je een heerlijke zomer hebt gehad!
Het najaar staat weer voor de deur en het lijkt ons fijn om iedereen weer bij elkaar te brengen: mensen met wie we verbonden zijn via de reizen en workshops, de projecten in Sinai, Azoren en Schotland, de meditaties en lichtwerkdagen, etc.
We voelen hoe belangrijk het is om in deze toch wat bizarre en chaotische tijden elkaar te blijven ontmoeten en te brainstormen over de periode die voor ons ligt: Wat staat ons te wachten? Wat is de focus? Wat is je rol?
We hebben het idee dat het komende najaar voor ieder van ons een belangrijke volgende sprong vraagt, van het oude naar het nieuwe. Hoe kunnen we elkaar daarin steunen?

Daarom: we nodigen je van harte uit voor een volgende ‘Gathering of the Tribe’ op 23 september, van 11 – 17 uur. Deuren open vanaf 10.30 uur. Een dag van meditatie en muziek, ontmoeting en verstilling, afstemming en delen. Kosten: €60. Inclusief lunch (broodje en soep).

Adres: Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek (bij Antwerpen). NB. Parkeren in de buurt, niet op de oprit. (www.greatwhitewhalecenter. Com)
We kijken er naar uit je weer in levende lijve te ontmoeten!

Ton en Anne

*************

AANMELDING: betaling van € 60 via rekening Tree of Life: NL90INGB0008216143

NB. Mocht je niet kunnen, dan hopen we je graag in december te zien, op het Feest van Licht in Orval, in de donkere dagen voor Kerst (20 – 23 december, Bois le Comte, www.connecting-the-dots.eu)

NB. Na de bijeenkomst eind september rijden wij weer richting Portugal, waar we voor drie maanden een huisje huren in het historische centrum van Tomar, de oude hoofdstad van de Tempeliers. We gaan ons daar vestigen en van daaruit nieuwe plannen ontwikkelen, zoals een volgende bijeenkomst op de Azoren volgend jaar. We houden je op de hoogte!

 BOOK NOW 

 

Date

23 Sep 2023
Expired!

Time

11:00 - 17:00

Location

Great White Whale Center
Borsbeek, Antwerpen