24.00 IRAN, Yazd, De Vuurtempel

‘Door de eeuwen heen is de mystieke kennis van Perzië bewaakt gebleven, verborgen gebleven, zodat het in tijden waarin fundamentalistische stromingen sterker worden toch kan worden doorgegeven van generatie op generatie.

Wij hadden vooral de kennis van het vuur van de aarde. Het vuur dat schept en vernietigt zodat een oud tijdperk, een oude vorm losgelaten kan worden en een nieuwe tijd bekrachtigd kan worden. Het is een alchemistisch proces waarin we jullie graag willen betrekken. Opdat dit de tijd is waar we naartoe hebben gewerkt. De tijd van de grote transformatie die in alle geloven momenteel plaats vindt. In islam, in het christendom, in het jodendom. Voor die transformatie is het vrouwelijke nodig: de vrouwelijke energie van de grootmoeders om de krachten te dragen die ermee gepaard gaan, zodat een jongere generatie de vlam kan doorgeven. Het is dit heilige vuur dat ooit ontstoken is door generaties voor ons die in contact stonden met de goden, om ze zomaar te noemen. Wezens uit een andere dimensie die hun kennis hier op Aarde brachten zodat wij onze beschaving konden neerzetten. Het is door in contact te treden met dit vuur dat je de kennis zal verkrijgen over de schepping. Er is een vernietigend vuur en een scheppend vuur, wij bewaken dit scheppende vuur.

Man en vrouw eten van de boom van goed en kwaad zodat ze bewust worden. En het is in deze verbinding tussen licht en donker, tussen goed en kwaad, dat het nieuwe ontstaat. Toekomst en verleden ontmoeten elkaar in dit moment in dit vuur. Jullie zijn welkom.’

(18/12/17)

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.