18.01 NEDERLAND, Amsterdam, Ritueel Paleis op de Dam

‘Wees onwankelbaar in je geloof en vastberaden in je vertrouwen. Het werk dat jullie te doen hebben, samen met jullie team van assistenten, bestaat uit twee kanten.

De ene kant is energetisch werk, het voorbereiden van het veld, het wakker maken van de krachten die sluimeren in de grond en die nog ongezien zijn als zaden die onder de grond zijn, maar spoedig boven de grond kunnen komen. Op zondag is het de bedoeling om deze krachten aan te roepen en dat hoeft niet met veel mensen te gebeuren. Dat kan met een beperkte groep. De juiste mensen zullen zich vervoegen om deze energie als in een ritueel eigenlijk te mobiliseren.

Het paleis is vrij… nu is het wachten op de terugkeer van de koning en dan bedoelen we de spirituele kracht die nodig is voor transformatie, voor verandering. Die het zwaard van de waarheid kan heffen. Er zijn heel veel mensen die momenteel klaarstaan om zich te richten naar dat zwaard van de waarheid; die die waarheid in zichzelf ook kunnen ervaren en voelen. Dus onderschat niet jullie werk wat je te doen hebt.

Je zou kunnen zeggen: het is meer een ritueel dan een lezing. Het is energetisch werk.

Daarna komt eigenlijk de uiterlijke kant van het verhaal en dat is waarmee jullie naar buiten treden. Hetzij door het boek, hetzij artikelen waarmee je woorden en beelden geeft. Beide kanten zijn belangrijk. Er is een soort verbinding, een brug tussen beide, tussen de binnen- en buitenwereld. Eigenlijk is dat deel van jullie werk, om die binnen- en buitenkant met elkaar te verbinden, middels het weekend wat er tussenin zit. Het mannenweekend in Orval is een soort scharnierpunt.

Wees trouw aan je eigen kennis en aan je eigen intuïtie en laat je niet verleiden om je daarvan af te brengen. Qua programma voor zondag is het mooi om te denken aan een roos die zich ontvouwt. Laat ‘m heel langzaam openen.’

(01/11/2019)

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.