13.01 SYRIA, Damascus, Bijeenkomst van de stammen

‘De raden verzamelen zich, de stammen van alle naties komen samen om de oude wijsheid van de Aarde aan te boren die in deze tijd van concrete verandering nodig is. Wees bereid om jezelf te openen, om een instrument te zijn. Dit is een uitnodiging, geen eis. Voel dus in je eigen hart of je er klaar voor bent om je te openen, om in deze stroom mee te gaan, want het zal veel flexibiliteit vragen, veel vertrouwen. Maar weet, wat je ook kiest: het is veilig en het is goed om je eigen keuzes te maken. Want de vrije wil is de belangrijkste stap op het spirituele pad, het erkennen van je vrije wil.

Het veld waar jullie als groep in werken is een behoorlijk groot veld. Het is verbonden met verschillende andere groepen die op het ogenblik aan het werk zijn en soms vraagt dat veel energie om dat te coördineren. Het is als de Verenigde Naties; veel mensen moeten discussiëren en op een energetisch niveau spreken om alles op een rijtje te krijgen.

De plaats waar jullie in stappen is de verbinding tussen de Aziatische raden en de raden van Noord- en Zuid-Amerika. Deze twee, die al een lange tijd gescheiden zijn, moeten zich vermengen, overlappen. En dit overlappen gebeurt tussen Jericho en Jeruzalem, die dezelfde tegenstellingen hebben.

Jullie, die makkelijk kunnen reizen, kunnen verbindingen leggen over de wereld en informatie van de ene naar de andere plaats brengen. Jullie zijn als wevers; jullie nemen een draad vast, brengen hem ergens heen, gaan dan terug, en zo maken jullie een patroon.

Als je niet weet wat je moet doen, blijf dan gewoon in het niet weten, want in dit veld van het niet weten nodig je de wijsheid in om binnen te komen. Alles gebeurt op het juiste moment, haast je dus niet om beslissingen te nemen. En toch, we hebben bijna geen tijd meer, je moet dus voorbereid zijn om helemaal in het hier en nu te kunnen zijn en te handelen naar het verlangen en de wil van jouw hart. De realiteit is flexibel, het wordt gestuurd door jouw hart, niet andersom zoals het lijkt te zijn.

Zijn er vragen?’

Kunt u iets zeggen over Damascus?

‘Zoals we gezegd hebben, dit gaat over het openen van de poort naar China en de oude verbindingslijn die vervormd en vernietigd is. Omdat er geen verbinding meer is tussen het Westen, het Midden-Oosten en Europa en China veroorzaakt dat veel onrust. Er is een belangrijke wijsheid te openen in de Chinese cultuur, die tot nu toe onderdrukt geweest is. Dus door naar Damascus te gaan en plezier te hebben, kunnen jullie lichter worden en zo de poort openen, zoals jullie in Boekarest hebben gedaan. Door de steen in het water te leggen verander je de loop van de rivier. Uiteindelijk zal dit het wezen van de oceaan veranderen. Onderwaardeer de kleine veranderingen die jullie maken niet; deze zijn van vitaal belang. Het zijn niet de grote en omvangrijke plannen die de dingen op deze Aarde in beweging zetten. Het zijn de kleine bedoelingen, de intentievolle, doordachte en vreugdevolle handelingen die de dingen op een wijdere schaal veranderen. Dit is de wet van Hermes Trismegistos: zo boven, zo beneden. In het klein en in het groot.’

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.