12.05 PERU, Titicacameer, Karel en Caroline en de busramp in Peru

Afstemming op Karel en Caroline Vanhuffelen die met hun groep in Peru net een ernstig busongeluk hebben gehad. Karel en een aantal medereizigers zijn daarbij omgekomen. Caroline is in coma geraakt.

‘Lieve dierbare vrienden, jullie weten dat wij in grote staat van shock en chaos verkeren op het aardse niveau. Deze communicatie is dan ook vanuit zielenbewustzijn op jullie gericht en voor jullie oren bestemd. Nog niet voor een groter publiek. Dat zal later komen.

Voor nu willen we jullie zeggen dat alle aandacht en zorg van groot belang is, omdat er daardoor zoveel geheeld en getransformeerd wordt in ieders individuele pad, maar ook op het grotere collectieve niveau, waar ons werk en onze reis ook voor bestemd was. Dus stuur je niet-aflatende energie en positieve gedachten naar alle betrokkenen, inclusief jezelf.

Karel en ik zijn op een bepaald niveau met elkaar verbonden en bewust van de consequenties en het risico dat we genomen hebben. We nemen dat ook ten volle. Op het persoonlijke vlak is dit een heel zwaar offer en dat zal nog vele jaren zorg vragen om tot volle rijping en genezing te raken. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze medereizigers.

We zijn eindelijk in het nieuws, maar niet op de manier die we gehoopt hadden. Toch doet deze aandacht van zoveel mensen een belangrijke sleutel vrijgeven en de energie van de zonnepoort openen.

Laat je niet verblinden door de malaise op het persoonlijke vlak, ook al verdient dat natuurlijk alle aandacht en zorg op dit moment, wat begrijpelijk is. Maar op een ander niveau is er ook werk te doen en we willen jullie daar graag in betrekken, omdat het hiermee niet is afgelopen en jullie het stokje van ons over zullen nemen. Dat is al gaande en ook daarvoor krijgen jullie begeleiding vanuit de hogere sferen, vanuit de Meesters.

Maar goed, dat gaat komen. Eerst staat China voor jullie op het programma. Later komt dan de volgende stap in dit verhaal van de Peruaanse kennis en wijsheid die zich mag gaan openbaren in de wereld, vanuit de krachtplek van het Titicacameer. Ons werk en ons offer is daar een onderdeel van, hoewel we dit natuurlijk nooit zo hadden voorgesteld in deze vorm. Maar je zou kunnen zeggen dat soms grote offers nodig zijn om een werkelijke verandering of transformatie te laten plaatsvinden. Dit is op menselijk vlak nog niet te begrijpen en ook niet goed om te delen, omdat dat mensen op een verkeerd been zou zetten. Want juist de menselijke warmte en aandacht is zo nodig en belangrijk, los even van de spirituele opdracht, of intentie die daarachter zit. Dat is van latere zorg en ook niet voor iedereen van belang. Wie oren hebben om te horen die hore.

Wees gezegend. Dank voor jullie steun in dit verhaal en we kijken uit naar onze ontmoeting.’

(03/12/2010)

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.