08.04 ROEMENIE, Boekarest, Energetisch werken

‘Om te weten wat jullie gedaan hebben, moet ik het een en ander uitleggen. Alles is energie. De hele wereld bestaat uit een veld van energie. Dat kun je niet zozeer waarnemen omdat jullie vooral de fysieke vorm van die energie met het blote oog kunnen zien en slechts soms een glimp opvangen van het veld van energie dat daaraan ten grondslag ligt. Dit veld van energie heeft lichte plekken en donkere plekken, licht energie en donkere energie. Zo zijn er mensen met licht energie en mensen met een donkere energie. Er zijn gebeurtenissen met een lichte energie en er zijn gebeurtenissen met een donkere of zware energie. Dit kun je ook zeggen over landen. Elk land heeft zijn eigen energetische trilling, net zoals ieder mens zijn eigen energetische trilling heeft. Hoe meer je in een staat van ontspanning en liefde bent, hoe hoger deze energetische triling en hoe makkelijker het is om te communiceren met dit fijnstoffelijke veld. Hoe meer je in een energie van depressie, van haat of onderdrukking leeft, hoe lager de frequentie van je energie. Dit geldt hetzelfde voor gebeurtenissen.

Dit is nodig om te begrijpen als je energetisch werk doet. Het betekent dat je naar een plaats van lage energie gaat om je daar te verbinden met elkaar en een hoge frequentie neer te zetten, een hoge frequentie van liefde en van licht. Je moet je dit als volgt voorstellen: als je naar een donkere kamer gaat en daar één kaars aansteekt, wordt de hele kamer verlicht.

Dit is in feite wat jullie gedaan hebben in Roemenië, door je te verbinden met de liefdeskracht en de kracht van licht, van plezier, van schoonheid, van warmte, van interesse, van intimiteit. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat er een hoge impuls van lichtenergie wordt vrijgegeven. Deze licht- of liefdeskracht heeft de mogelijkheid om een heel land of gebied te verlichten. Ook al is het maar klein wat je doet, toch zou je dit kunnen vergelijken met de kracht van een kernbom. Zoals een kernbom in de materie explodeert, zo kan liefdeskracht in het energetisch veld exploderen. Daarmee wordt het door iedereen ervaren en gevoeld, waardoor in feite de totale lichtfrequentie van het hele veld een stukje omhoog gaat. Dit maakt het voor heel veel mensen mogelijk om hun eigen energieveld te verhogen en in te tunen op dit energetisch fijnstoffelijke veld.

Dat is waarom we altijd benadrukken dat het zo belangrijk is wat je doet en dat je dit doet vanuit onspannning en vanuit vrije wil. Omdat je daarmee een trilling neerzet die als een soort geluidsgolf door het hele veld heen beweegt. Dit kun je doen als een afzonderlijk individu, maar door de kracht van de groep te gebruiken wordt deze trilling vele malen groter.

Dit is het eerste wat we wilden zeggen over de reis naar Roemenië, waarin in eerste instantie een veld van negativiteit – van ontkrachting en van onderdrukking – losgemaakt en vrijgemaakt moest worden. Daardoor kon de pijn gevoeld worden. De wond gaat als het ware eerst open zodat de ontsteking naar buiten kan komen. Dat is de pijn en de depressie die jullie voelden in Boedapest, de eerste poort. Dit was van belang zodat de liefdeskracht vrijuit kon schijnen bij de tweede poort in Boekarest, het paleis van de Rode Koningin en het paleis van de Witte Koningin. Deze twee krachten gaan zich uiteindelijk vermengen en bundelen in de derde poort, de poort van Damascus, waarbij vrouwelijke wijsheid en mannelijke actie zich verbinden en als Eén naar buiten zullen treden.

Dit is als het ware de energie van het kind. Het kind staat voor de nieuwe creatie, het spel, voor het begin van het Nieuwe. Hierover zullen we berichten voordat jullie vertrekken naar Damascus en de gevolgen die dat kan hebben voor het veld dat daar verankerd is.

Je zou kunnen zeggen dat het veld op een aantal specifieke krachtplaatsen verankerd is in de materie van Moeder Aarde. Door juist daar jullie energetische werk te doen, heeft dit een grotere kracht en een groter bereik en kun je werken op de drakenlijnen die naar andere plaatsen op de aarde lopen en daar hun effect hebben.

Wees gezegend en weet dat jullie in overeenstemming gewerkt hebben met de goddelijke krachten die jullie begeleiden en zegenen op jullie reis. Wees niet bang voor de krachten van chaos en verandering die in de komende tijd gaan vrijkomen, want die zullen een grote impact hebben op het wereldtoneel. Het is juist in deze verandering dat het nieuwe zich kan gaan manifesteren. Maar net zoals een wond eerst open moet om te helen, zo zullen er op Aarde een aantal negatieve gebeurtenissen plaatsvinden. De negativiteit mag aan het licht komen, waardoor het zich kan oplossen en kan openen voor het bewustzijn.’

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.