SOEST: LIEFDE VOOR AARDE IN VERBINDING MET SINAÏ

8 november, 19.30u – uiterlijk 22.00u

Tijdens volle maan komen we samen voor Moeder Aarde. Wij verbinden ons met de tocht van circa 1000 vrouwen voor de meditatieve nachtwake op de Sinai (Mozes’ berg) op hetzelfde moment. De vrouwen verzamelen in diepe vrede op de heilige berg om bij te dragen aan het veld van Wijsheid dat nodig is om tijdens de klimaatconferentie in Sharm el Sheikh als mensheid het juiste pad te kiezen voor ecologisch herstel van Moeder Aarde. Ook wij zullen op een heuvel samenkomen en in verbinding zijn met alle andere vrouwen die wereldwijd samenkomen voor ditzelfde doel.

Wie: Vrouwen (en mannen die spaceholder kunnen en willen zijn)

Wat: Welke vorm het krijgt, weten wij nog niet. Wel weten we dat het een vorm krijgt… een meditatie, een lied, een gebed of juist de stilte van het samen zijn.
Meenemen: Een geschenk in de vorm van jezelf, je presentie en je stem. Je mag meenemen wat voor jou resoneert in jouw liefde voor haar (een gedicht, een lied een overdenking of plengoffer). Verder iets om op te zitten, een lichtje (of zaklamp), stevig schoeisel (we moeten een stukje lopen) en warme weersbestendige kleding.
Bijdrage: Vrij (eventuele donaties gaan naar het Moeder Aarde Monument in Dalfsen)
Locatie: Soest, wordt gedeeld na opgave
Georganiseerd door: Nienke Muurling en Yolanda Pietersma 
Meer info of opgave: 06-281 44 543 (Yolanda) of 06-11109907 (Nienke)