SOEST: DE ROEP VAN DE GROTE MOEDER

8 november, 14u – 22u

Het voelt zo waardevol om aan de roep van de grote Moeder gehoor te mogen geven met elkaar op deze bijzondere dag. Een dag waarop we ondersteund worden door verschillende energieën, oa een volle maan en een maansverduistering. Het is een mooie dag om ons onze pure hartgedragen vrouwelijke energie weer te herinneren en de plek te geven in onszelf in balans met de hartgedragen mannelijke energie. Wat zijn we dit verleerd en wat hebben we elkaar nodig om hier weer volledig mee te mogen zijn.

We zullen in het buurthuis een sacreer space inrichten. Een stilte-ruimte waarin het fijn is om naar binnen te keren en te voelen voorbij de woorden. De ruimtes daarbuiten zullen uitnodigen tot gesprek en elkaar ontmoeten op andere maBij het gezamenlijke avondeten zullen ca 10 mannen aansluiten en vanaf ca 19:00 uur voor ons het vuur bewaken en spaceholder zijn.
We sluiten de avond af met een gezamenlijk ritueel met mannen en vrouwen en een gezamenlijke meditatie.
Tussendoor zullen we ons afstemmen op de vrouwen en mannen in de Sinaï.
Wie: We zijn samen met ca 24 vrouwen en 10 mannen. Gezien de grote van de ruimte is het helaas niet meer mogelijk je aan te melden. We hebben het maximale aantal mensen voor de beschikbare ruimte bereikt.
Georganiseerd door: Annette Vliegenthart
Inschrijven: jammer genoeg al volzet!