HEART OF MEN

“Holding Space”

De wereld om ons heen wordt met de dag chaotischer: een wereldwijd corona virus, sprinkhanenplaag in Afrika, bosbranden in Australie, Brexit bij de engelsen etc. Het lijken wel de tien plagen van Egypte… Hoe ga we om met deze onzekerheden en chaos? Wat is de betekenis van deze signalen? En wat kunnen we als mannen doen om hier helderheid en betekenis aan te geven? En hoe vertalen we dat naar ons dagelijks leven? Wat is onze rol? 

Het thema van deze bijeenkomst is ‘Holding Space’: kunnen we als mannen een draagvlak creëren waarin al deze aspecten – van het meest persoonlijke en intieme, tot het meest collectieve en wereldse – gezien, gevoeld en gedragen mogen worden? Kunnen we als mannen een ruimte creëren voor een alchemistisch proces waarin het vrouwelijke het mannelijke ontmoet, waarin kracht en kwetsbaarheid samengaan, waarin liefde, actie en wijsheid hand in hand gaan? 

Heart of men nodigt je uit om vier dagen met mannen bijeen te komen, in de prachtige bossen van de Ardennen. Vier dagen om met elkaar te praten, te dansen, te zingen, te delen, te stoeien….Om opnieuw te verkennen wat het betekent om man te zijn, om leiderschap te nemen, om kracht en kwetsbaarheid te delen, om hoofd, hart, handen en heupen met elkaar in verbinding te brengen, en om vrouwen en het vrouwelijke te eren vanuit gelijkwaardigheid. HEART OF MEN  is een ceremonie op basis van Open Space. We stemmen ter plekke af op wat nodig is en maken het programma tezamen. 

Er is tevens mogelijkheid om te kamperen. We hopen je te zien in Orval!

Ton van der Kroon & Jan Roelofs & team 

DATA:  9 – 13 june, 2021

AANMELDING:  www.owc.be

KOSTEN:
– € 495 indien netto jaarinkomen lager dan € 20.000
– € 695 indien netto jaarinkomen tussen € 20.000 en € 40.000
– € 895 indien het jaarinkomen hoger is dan € 40.000

Verblijf inclusief volpension verblijf (100% bio en vegetarische maaltijden) in vierpersoonskamer.

Date

10 - 14 Jun 2020
Expired!

Time

All Day

Location

Bois Le Comte
Orval, Belgium